CV

(mallen är lånad från Internet)

Det här fotot  av mig har fotografen Håkan Nyström (HN13 Photography) tagit i min ateljé w-art 2012.

PERSONLIG INFO

Namn: Hans Westlund

Födelsedatum: 661111

Kön: Man

Medborgarskap: Svensk

Adress: Ängvägen 3, 684 30 MUNKFORS

 

Adress Ateljé w-art: Ängvägen 1, 684 30 MUNKFORS

 

Kontaktuppgifter: Telefon 0563-51451 Mobil: 070-5372936 Mail: hansthepainter66@gmail.com

JOBBHISTORIK 

Har ställt ut sedan 1998 så det har blivit en hel del. Orkar faktiskt inte rabbla alla, och tycker det är rätt så oväsentligt vad det gäller min konst, men jag har ställt ut från nästan längst bort i norr till nästan längst ned i söder. Det har varit utställningar i allt från små fallfärdiga hus till de allra finaste gallerier, t.ex i Ronneby kulturcentrum.

Det har passerat kommunala konsthallar, konstföreningar och gallerier i alla dessa former. Ibland har det varit separatutställningar. Ibland tillsammans med någon/några andra konstnärer. Ibland  i stora samlingsutställningar. Men ärligt talat, vem orkar läsa det? Kan istället försöka rabbla de städer och byar jag kommer ihåg (i slumpartad ordning) så kan ni själva försöka lista ut var och när det är jag varit där.

Munkfors Göteborg Ronneby Arvika Kil Filipstad Torsby Sunne Stockholm Hagfors Avradsberg Örebro Karlstad Sörby Åmål Dejefors Årjäng Tällerud  Torsby Kristinehamn Karlskoga Eskilstuna

Köpt konst av mig har kommunerna: Ronneby Sunne Vansbro Munkfors Karlskoga

Landstinget i Värmland har också investerat i konst av mig.

 

UTBILDNING

Geijerskolan Ransäter 2000-2002 Teckning- och måleriprofil & Skrivarprofilen. Därefter har jag lärt mig av mina misstag och andras framgångar.

 

IDEELLT ENGAGEMANG OCH FRITIDSINTRESSE

Var med och startade upp konstföreningen Gränslöst och satt i dess styrelse tills vi lät den bli vilande efter tio år. Dess mål var att hjälpa andra att komma framåt och att finna en gemenskap utanför ateljéväggarna. Alla konstformer var välkomna.

Nu i dag sitter jag med i styrelsen för RMKF Ransäter-Munkfors konstförening och har därmed en möjlighet att påverka vad som ska visas upp i den kommun jag bor och arbetar i.

Har medvetet valt att inte söka medlemskap i något större konstnärsförbund då jag inte tycker det ger mig några fördelar. Än.

REFERENSER

Kan fås om det önskas. Tror jag är hyggligt enkel att umgås med. Har mångårig rutin på hur man ställer samman en utställning som intresserar och lockar en publik. Arbetar gärna efter olika teman.